Колаген пептиди, съставени от 6  типа колагенМедицината доказва, че освен

...
Колаген пептиди, съставени от 6  типа колагенМедицината доказва, че освен
Коментари Харесай

Защо е по-добре да приемаме всички 6 типа Колаген едновременно

Колаген пептиди, формирани от 6  вида колаген
Медицината потвърждава, че с изключение на в битката срещу стареенето, колагенът има доста други значими изгоди за организма. Той е съставка в кожата, косата, зъбите, ноктите и костната система и съставлява 30% от протеина в човешкото тяло. В избран интервал, човешкото тяло стартира да създава доста по-малко количество колаген, което води до съответните последствия.  Съществуват шест съществени вида колаген като всеки от тях има друга функционалност и подкрепя човешкото тяло в разнообразни области. Колаген вид I способства за еластичността на кожата, вид II е значим за ставите и хрущялите както и за хидратацията на кожата, вид III- за кожата, кръвоносните съдове и значими органи, вид IV – за клетъчното здраве и подкрепя растежа, V - за имунната система, сухожилията и кожата и последно вид VI, който е значим за костите, мускулите, ставите, ноктите и косата. Набавянето на избран вид колаген или композиция от няколко вида дава резултати върху здравето на тялото единствено в тези избрани области, които изборихме. Например, в случай че имаме проблем със ставите, то би трябвало да одобряваме вид II. Всеки тип колаген елементарно съумява да се усвои от организма, само че при приема на даден вид се следи ниска клетъчна абсорбация, а ензимите се разграждат по-бавно. Затова се избира приемът на колагеновите пептиди. Какво съставляват те? Това е хидролизиран колаген в прахообразна форма, който обезпечава допустимо най-хубава му абсорбация в организма. Този артикул има естествен генезис и подсигурява високо качество и успеваемост.



Една от най-значителните и съществени хранителни съставки в човешкия организъм е Витамин C. Тялото ни не съумява да го синтезира и резервира в организма, по тази причина е доста значимо постоянно да си набираме витамин С от разнообразни храни или посредством приемът му в прахообразна форма. Известен още като аскорбинова киселина, Витамин С е органична съставна част, която изклюително елементарно се всмуква от организма, а постоянният ѝ банкет е напълно безвреден. Ползите, посредством които способства за човешкото здраве, са свързани с това, че укрепва имуннната система, подкрепя активността на кръвоносните съдове, понижава умората и покачва енергичността. Това е артикул, който ни дава опция да набираме този жизненоважен витамин на своя оргазнизъм в най-чистата му и биологично дейна форма.

Ресвератрол

Ресвератролът, извлечен от корена на Японската Фалопия, е артикул с най-висока централизация на дейната натурална съставна част. Ползите от приемът му имат значително значение за човешкото тяло, което подсигурява висока успеваемост и положително здраве. На първо място можем да отбележим, че предотвратява появяването на амилодна плака, което е значимо за естествената функционалност на мозъка. Основна роля има при поддържането на оптималното равнище на холестерола. Гарантира нормализиране на кръвното налягане, даже при хипертоници и способства за естествената функционалност на сърдечно-съдовата система. Помага при изхвърлянето свободните радикали от организма и да предотвратява възпалителните процеси в тялото. Влияе позитивно и върху мозъчната активност и има позитивен резултат върху всички кафези в организма. ZeinPharma ни дава опцията да закупим, гарантирайки ни натуралния му генезис, високо качество и успеваемост.

Приемът на трите продукта обезпечава по-оптимален резултат и способстват за естественото функциниране на организма във всички области на човешкото тяло – от сърдечно-съдова и костна система до коса, кожа и нокти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР